Voordelen van een virtual assistent

Corona heeft de wereld veranderd. Omdat er steeds meer wordt thuisgewerkt en de waarde van werken op afstand is bewezen, zijn virtuele managementondersteuners relevanter dan ooit. Daarnaast brengt het inhuren van een virtual assistent veel voordelen met zich mee:

1. Geen vaste personeelskosten
Een administratief medewerker of management assistent in dienst nemen kost meer dan alleen het maandsalaris. Denk ook aan de kosten van een pensioenregeling, het doorbetalen bij ziekte en vakantie, reiskostenvergoeding en het afsluiten van verzekeringen. Als je mij inhuurt, betaal je alleen voor de uren die ik als virtual assistent voor jou aan het werk ben.

2. Geen kosten voor het inrichten van een werkplek
Ik werk vanuit huis en heb zelf de middelen die nodig zijn om het werk uit te kunnen voeren. Je hoeft dus geen laptop of kantoormeubelen te kopen. Ook kantoorruimte is niet nodig, waardoor je deze kosten bespaart.

3. Meer tijd voor je bedrijf en/of je gezin
Administratieve werkzaamheden uitbesteden levert altijd tijdswinst op, omdat je het zelf niet meer hoeft te doen. Jij doet waar jij goed in bent en ik doe waar ik goed in ben. Hierdoor houd jij tijd over die je kunt besteden aan zaken die er voor jou echt toe doen.

4. Meer overzicht en werkplezier
Samen met jou breng ik in kaart wat voor administratieve taken er zijn binnen je bedrijf en welke taken je kunt uitbesteden. Door taken uit te besteden die afleiden van datgene waarom je ooit ondernemer bent geworden, kan je weer bezig zijn met wat je het liefste doet. Dat heeft ook een positieve uitwerking op je bedrijf en veelal ook het leven daar buiten.

5. Flexibel
Heb je niet voldoende werk om uit te besteden aan een vaste kracht? Ik ben flexibel inzetbaar, zelfs als dat maar een paar uur per maand is. Daarnaast ben ik niet gebonden aan een locatie, omdat ik vanuit huis werk.

6. Geen risico
We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar stel dat de samenwerking onverhoopt niet bevalt, zit je niet aan me vast.

Heb ik je interesse gewekt? Bij ‘Mijn dienstverlening‘ kun je zien voor welke werkzaamheden je bij mij terecht kunt.