Aanbevelingen

Patricia is een betrouwbare, zeer punctuele en inhoudelijk betrokken management assistent. Je kunt op haar bouwen en vertrouwen, ze denkt met je mee en altijd een paar stappen vooruit, is realistisch en up to date, maar bovenal is Patricia een hele fijne vrouw om mee samen te werken. Ik kan haar zonder enig voorbehoud en van harte bij iedereen aanbevelen!

Ellen de Ruijter-Nelissen

Adjunct-secretaris, de Volksbank

Ik heb met Patricia samengewerkt in het kader van de cao-onderhandelingen. Hulde voor de wijze waarop zij de overleggen gecoördineerd heeft en wat een fijne dame om mee samen te werken!

Aukje Falger

Vakbondsbestuurder, FNV Finance

In mijn eerste jaren als Hoofd P&O bij SNS bank Nederland was Patricia mijn secretaresse. Patricia was iemand waar je goede afspraken mee kon maken en die vaak aan een woord genoeg had om te begrijpen wat je bedoelde. Ze bereidde haar werk goed voor, zorgde voor een goed agendabeheer en zag er op toe dat alle relevante stukken aanwezig waren bij  vergaderingen. Ze werkt nauwgezet en accuraat en is bovendien een fijn mens in de omgang.

Hub Simons

Algemeen directeur, Stichting Jan Berchmans / Aqua Viva

Ik heb vijf jaar nauw samengewerkt met Patricia in haar functie als beleidsmedewerker HR. Ik heb Patricia leren kennen als een gedreven, consciëntieuze en deskundige collega die haar zaakjes goed op orde heeft en met wie het goed samenwerken is. Ze is taak- en mensgericht. Ook op het vlak van de cao-onderhandelingen verstond zij haar vak en faciliteerde zij het overleg en de deelnemers op adequate wijze. 

Roel van Randtwijk

Ambtelijk secretaris, de Volksbank